top of page

Home interior design

Doing what you love to do.

Mijn passie is creëren. Ik wil graag vanuit een concept ook grip hebben op de uitvoering. Zo ben ik jaren werkzaam geweest als Event Manager, waarbij ik Events uitdacht, budgetten bepaalde en de uitvoering begeleide. Daar zit veel overeenkomst met interior design & styling. Ik wil elke dag weer verliefd worden op mijn interieur, het is dan ook een doorlopend proces dat nooit af is. Deze passie vertaal ik ook door in mijn opdrachten. Ik ben erg flexibel en wordt enthousiast om een droominterieur neer te zetten. Het voelt dan ook niet als werken om een opdracht uit te voeren.

 

Durf. Be bold. Denk in Spaces.

Ik denk dat durven het sleutelwoord in alles is. Je moet durven aanpakken en het grotere geheel zien. Vaak ben je voorzichtig, in alles is het zo, pak je het klein aan dan mis je vaak het geheel. Bij durf hoort vaak ook kleur, statements maken in je interieur zorgt voor lef en body. Het mag aanwezig zijn als de basis maar rustig is. 

Spaces is mijn concept waarbij ik ruimtes design en inricht op basis van een duidelijke functie. Neem bijvoorbeeld de Living Space​ hier kom je tot rust, lees je een boek, hang je op de bank of kijk je je favoriete Netflix-serie. 

Ik wil echt waarde toekennen, daarom richt ik mij specifiek op mijn specialisme. Dat is de woonstijl die je kunt omschrijven als industrieel, Scandinavisch, Urban Jungle en Hotel Chique.

Kennis maken? Stuur een berichtje en ik neem snel contact op.

039.jpg

ABOUTME

Hi! Leuk dat je op mijn site kijkt. Ik ben Anna, 30 jaar en woon in Utrecht. Ik ben trotse moeder van Sam en Beau. Mijn hobby en werk is creatie. Ik organiseer en bedenk evenementen via Zwartjes Events en heb mijn eigen interieuradvies Spaces by Anna.

Inmiddels heb ik al tientallen opdrachten mogen uitvoeren en vind het erg leuk om mee te denken over jouw droominterieur.
Check ook eens mijn favo winkels:

Interieur Advies Utrecht

ERVARING
EN DOEN

De basis, indeling, vloeren, wanden en ramen. Belangrijk voor de hele sfeer in het huis. Ik heb ervaring met verbouwing en kan snel nieuwe inzichten geven in ruimtes. Daarnaast heb ik zelf veel uitgevoerd van het maken van een inbouwkast tot het aanbrengen van beton ciree. Dus niet alleen creatie, ik weet ook wat haalbaar is.

Interieur Advies Utrecht
Interieur Advies Utrechtg
Interieur Advies Utrecht

In the media

Regelmatig worden mijn foto's opgepikt door (online) media. Diverse stylingen worden ter inspiratie gebruikt voor anderen.

Zie hier bijvoorbeeld een keukeneiland dat ik ontworpen heb in een keukenmagazine.

IMG_5402.jpg
bottom of page