top of page
Interieur Advies Utrecht

Chef at home

Be Bold. Design Your Life.

BE CREATIVE AND THE CHEF IN YOUR OWN KITCHEN

De best verkopende boeken zijn Kookboeken. Niets is gegroeid aan populariteit als thuis experimenteren met koken. Dat je naar de markt moet om de meest verse groentes in te slaan is al lang niet meer van deze tijd. Met subscriptions als Hello Fresh kun je veelzijdig koken met afwisseling en liggen nieuwe recepten aan je voeten. Waar de keuken vroeger een afgesloten, vaak kleine ruimte was, is het tegenwoordig het middelpunt van het leven in huis.

 

Ik heb meerdere projecten meegemaakt waarbij de keuken bij de woonkamer betrokken werd, vaak makkelijk door een tussenwandje te verwijderen maar ook door het plaatsen van een draagbalk en het doorbreken van een draagwand. Het resultaat een zee van ruimte, de keuken als centraal middenpunt met een veelzijdige functie: sociaal betrokken met de rest van de familie.
 

De trends maken een transformatie door, waar we voorheen nagenoeg standaard overal een hoogglans witte keuken zagen zien we nu matte kleuren, donkere tinten als zwart en grijs gecombineerd met dark oak-hout accenten. Ook een ander kleurpalet op de kastenwand ten opzichte van het eiland of het werkgedeelte is een duidelijke trend in kitchen design. 

Interieur Advies Utrecht

KOKEN
&

WONEN

Koken en wonen, centraal middenpunt is de keuken in het huis. Met een eiland wordt dit nog maar eens extra benadrukt.

 

Een fantastisch kookboek is Simpel, regelmatig gebruik ik dit boek om op een zondag lekkere gerechten te maken. De combinatie eiken, dark oak, indigo blauw en marmer geeft een warme, sjieke en design-achtige sfeer.

Interieur Advies Utrecht
Interieur Advies Utrecht
bottom of page