top of page
uplifting-colour-story-livingroom-inspiration-global-3.jpeg

Trend 1

RUSTIGE
KLEUREN GECOMBINEERD MET OPVALLEND

De Flexa kleur van het jaar is Sweet Embrace™, een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt. 

 

Kleuren die ik mooi vind zijn Donker Indigo Blauw en Concentratie Grey van Histor.

uplifting-colour-story-kitchen-inspiration-global-13.jpeg
Interieur Advies Utrecht

Trend 2

DOE MAAR
DUURZAAM

Duurzaam is een trend die op vele gebieden groeit en gelukkig maar. Duurzaam klinkt veel mensen in de oren als duur of kostbaar. Echter je kunt zelfs kosten besparen.

Zo zie je hier hoe ik een commode heb opgeknapt die van marktplaats kwam. Ook hergebruikte materialen komen vaker voor, zo zie je mij op een PET-fauteuil zitten. Een Designer stoel gemaakt van PET-flessen.

Interieur Advies Utrecht
Interieur Advies Utrecht

Trend 3

MAKE THE
STATEMENT

Durf, dat heb je nodig om een statement te maken in je interieur. Een statement kan een gedurfde kleur zijn, een groot accessoire of een prachtige foto op een wand. Ook een behang met speciaal patroon, zoals visgraat, heeft een mooi effect.

Een eye-catcher kan zorgen voor een stijlvolle inrichting. Denk goed na over waar je een statement maakt, een mooie ruimte vind ik de hal. Je komt hier binnen, je bent er maar tijdelijk en het is de first impression van je interieur.

Interieur Advies Utrecht
Interieur Advies Utrecht

Trend 4

URBAN
JUNGLE

Urban Jungle blijft ook in 2024 een trend. Je interieur komt tot leven door het toevoegen van groen. 

Ook Urban Jungle kan zorgen voor het eye-catcher effect. Hiernaast zie je een 180cm Strelizia, perfect voor in je woonkamer, het geeft direct een lekkere gezellige sfeer aan je ruimte. 

Interieur Advies Utrecht
edske-eetkamerstoel.jpg

Trend 5

LICHTE
HOUTTINTEN

Het lijkt wel alsof de trends op mijn lijf geschreven staan. Lichte houttinten scoort nog steeds goed in 2024. 
 

Lichte houttinten gecombineerd met kleuren als Concentratie Grey zorgen voor een mooie Scandinavian-look. Combineer je dit met verfijnd staal dan krijg je een heerlijke industriele designer-feel. Bijvoorbeeld de Tacoma-stoel van Made.com.

Interieur Advies Utrecht
bottom of page